golv och kakel logo

Tjänster

Golv & Kakel AB – det självklara valet när du ska renovera

Vi på Golv & Kakel AB är ett team av erfarna hantverkare redo att hjälpa dig med ditt kommande projekt. Vi är specialister på golvläggning och badrumsrenoveringar av alla typer. På denna sida finner du en sammanfattning av vad vi kan hjälpa dig med. Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert inför ditt projekt.

Badrum

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för din badrumsrenovering, oavsett om det handlar om en liten uppfräschning eller en totalrenovering.

Kakel & Klinker

Att välja rätt kakel och klinker till ditt badrum eller kök kan vara en utmaning, men med vår hjälp kan du vara trygg i att du får ett resultat att vara nöjd över i många år framöver.

Mattläggning

Vi har många års erfarenhet av mattläggning, och vårt team av skickliga hantverkare kan hjälpa dig att välja rätt typ av matta för dina behov och önskemål.

Parkettslipning

Att renovera ditt parkettgolv genom att slipa och behandla golvet är ett enkelt sätt att ge ditt hem en ny känsla av elegans och stil. 

Läggning av parkett

Parkettgolv är ett vackert och tidlöst val för ditt hem. Spara tid och kraft samt garantera ett bra slutresultat genom att anlita proffs när du ska lägga nytt parkettgolv i ditt hem. 

Byggservice

Byggservice är en tjänst där vi tillhandahåller olika typer av hjälp och stöd för bygg- och renoveringsprojekt.

Ombyggnation

Ombyggnation är en process där vi hjälper dig att göra verkligheten av dina idéer. En ombyggnation kan omfatta allt från mindre kosmetiska förändringar till omfattande strukturella förändringar.

Renoveringar

Genom att renovera kan du ge ditt hem ett helt nytt intryck. En renovering kan också förbättra funktionaliteten i ditt hem samt göra det mer bekvämt och användbart.

Så jobbar vi​

Det ska vara enkelt för oss alla, det är gynnsamt för samtliga parter.

ROT-avdrag

Anlitar du oss som privatperson så är chanserna goda att du har rätt att göra rot-avdrag på arbetskostnaden. Exakt vilka regler som gäller för arbete utfört hos dig tar man enklast reda på hos skatteverket. Grundprincipen är i nuvarande stund att 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kr per person och år, får man dra bort för arbete utfört i sin bostad. Oavsett sin egen ålder.

30%

Avdrag på arbetskostnad

50 000 kr

I avdrag per person och år