golv och kakel logo

Golv & Kakel flyttar – efter 30 år

Golv och Kakel flyttar – efter 30 år

Jubileumsfirande, ett nytt tillskott och nya lokaler till 2023 sammanfattar året på Golv & Kakel.

1992 startade företaget på Norrköpingsvägen och står stabilt än idag, även om en pandemikris skakade samhället.

– Det har varit ett skapligt år utifrån de omständigheter som varit i och med pandemin. Vi hade en oro kring restriktionerna när allt drog i gång, men sen fick vi faktiskt ett uppsving med projekt, när folk började fokusera mer på sina hem, berättar Peter Petersen, grundare av företaget.

I år fyller företaget 30 år, något som uppmärksammats.

– Åren har gått fort och det rullar på bra för oss. Tillsammans med våra grabbar har vi firat de passerade åren med mat och gott sällskap, berättar han.

Att Golv & Kakel rullat i 30 år beror, enligt Peter, på att de har allt och lite till.

– När våra kunder anställer oss får de den kompetens som behövs för att kunna påbörja och avsluta ett projekt, en helhet. Att ha flera företag inblandade i ett projekt kan ibland vara rörigt. Vi vill kunna vara lättanpassade för våra kunder och därför erbjuder vi allt från rivning, snickra, lägga kakel till elkoppling och måleri, berättar grundaren.

I augusti tog Golv & Kakel ännu ett steg för utvecklingen och startade en redovisningsbyrå, för att lägga på en del av helheten och ha ytterligare ett ben att stå på.

– Jag har tidigare erfarenhet av redovisningsbranschen och då hade Peter tankar kring att starta en ny byrå som bifirma till Golv & Kakel. Vi har en stabil grund och det känns jättebra att vi dragit igång detta, berättar va Billermark, redovisningskonsult på GK:s Redovisningsbyrå.

Efter 30 år av utveckling och nytillkomna delar startar företaget 2023 i nya och större lokaler.

– Vi växer och vill ha allt samlat på ett ställe. Lagerutrymme, personalrum, rymliga kontor och en bra arbetsmiljö. Det ska göras om i de nya lokalerna, sen blir det en invigning för att starta året på bästa sätt. Det känns roligt med något nytt, vi har varit i samma lokaler sen start, säger Peter.

Har du ett projekt du behöver hjälp med?