golv och kakel logo

Tingsrätten i Norrköping – vi är en del av förbättringen

Tingsrätten

Varje projekt stärker vår ställning

På uppdrag av Tingsrätten i Norrköping har vi på Golv & Kakel tagit oss an en spännande utmaning. Tack vare våra år av erfarenhet inom branschen och vårt kvalitativa arbete samt vår prisvärdhet, har vi blivit utvalda för att ge tingsrätten den omvandling som den både behöver och förtjänar.

Behovet av att förvandla tingsrättens utrymmen påbörjades med ett arbete som redan nu börjat ge resultat. Klinkers har lagts noggrant och med stor precision och har i sin tur skapat en välkomnande entré på första planet. Mattläggningen är också i full gång, i arbetet används en blandning av linoleum och heltäckningsmattor, för att skapa en lugn och professionell atmosfär. I förhandlingssalarna kommer heltäckningsmattor att vara det huvudsakliga underlaget.

Vi har ett team av duktiga medarbetare med rätt kompetens, det är varför vi kan leverera ett bra resultat. För närvarande består teamet av tre medarbetare, med en fjärde som snart kommer att ansluta. Varje projekt stärker vår ställning och vi fortsätter att växa.

Inte bara golv

Inte bara golvet är på tapeten, toaletter och duschar har också fått elegant kakel och klinkers på alla våningsplan. Mattläggarna arbetar för fullt och fokuserar på att slutföra bottenvåningen innan de fortsätter uppåt. På översta våningen byggs kontoren från grunden för att passa verksamhetens behov. Projektet är nödvändigt för att säkerställa att tingsrätten fungerar optimalt.

Det bästa med det här, och liknande projekt, är slutresultatet. Alla arbetsplatser och hem fungerar bättre om det finns rätt förutsättningar i omgivningen.

Golv och kakel

Framtidens utmaningar

Tillsammans, med dedikation och hantverkskunskap, skapar vi på Golv & Kakel en rättsmiljö som är redo att möta framtidens utmaningar med stil.

Har du ett projekt du behöver hjälp med?