golv och kakel logo

Skapa din badrumsdröm med Golv & Kakel

Välkommen till Golv & Kakel – företaget som förverkligar dina badrumsdrömmar! Vi är stolta över att erbjuda professionell och kvalitativ renovering av badrum, där varje detalj är omsorgsfullt utformat för att skapa en plats som inte bara är funktionell, men också ser fräsch och hemtrevlig ut.

När det kommer till badrumsgolv är valet avgörande för att skapa rätt atmosfär och samtidigt upprätthålla hållbarheten. Vårt engagerade team av hantverkare, specialiserade på badrumsrenoveringar, är redo att förverkliga din dröm. Med fokus på kvalitet, precision och kundnöjdhet tar vi hand om hela processen, från planering till färdigställande. Vi lyssnar noga på dina behov och önskemål för att skapa en anpassad lösning som passar perfekt till din livsstil och smak. Vi strävar efter att leverera resultat av högsta kvalitet i varje projekt, oavsett om det handlar om en mindre renovering eller en total omvandling.

Varför välja Golv & Kakel för din badrumsrenovering?

Erfarenhet och expertis: Vi har årtionden av erfarenhet inom branschen och vårt team består av skickliga yrkesmän som är specialiserade på badrumsrenoveringar. Du kan vara trygg med att vi levererar resultat av högsta kvalitet.

Kvalitet och hållbarhet: Vi väljer noggrant ut material av högsta kvalitet för att säkerställa att din badrumsrenovering står emot tidens tand och ser fantastisk ut under lång tid framöver.

Skapa din badrumsdrom med Golv och Kakel

Vad ingår i en badrumrenovering?

Planera noggrant! Innan du påbörjar badrumsrenoveringen är det avgörande att noggrant planera och ta hänsyn till dina behov och önskemål. Skapa en tydlig vision för hur du vill att ditt nya badrum ska se ut och gör en lista över de funktioner och material du vill inkludera. Ta hjälp av oss för skräddarsydda lösningar, oavsett om det gäller en liten uppfräschning eller totalrenovering.

Hur lång tid tar en badrumsrenovering?

Anlita ett företag som har allt! Badrumsrenoveringar kan vara komplicerade och involvera olika fackmän såsom VVS-installatörer, elektriker och snickare. Anlitar du Golv & Kakel har vi det vi behöver under ett och samma tak. Det är viktigt för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och i enlighet med gällande byggnormer.

Hur lång garanti har jag på min badrumsrenovering?

Golv & Kakel håller fokus på funktionalitet och hållbarhet. När vi väljer material och utrustning till ditt badrum prioriteras funktionalitet och hållbarhet. Vi väljer kvalitetsprodukter som är lämpliga för fuktiga miljöer och som kommer att hålla över tid.

Har du ett projekt du behöver hjälp med?