golv och kakel logo

Golv & Kakel renoverar Hällestadsgårdens golv för bättre ergonomi och komfort

renovering hällestadsgårdens golv

Golv & Kakel, har sedan januari i år arbetat på Hällestadsgården för att förbättra dess golv. Efter att ha lagt plastmatta, flytspacklat flera golv och lagat parkett är teamet nu redo att fortsätta med resten av projektet fram till sommaren.

Det är viktigt att byta ut golven på Hällestadsgården på grund av dess nödvändighet för att förbättra ergonomin och komforten för både de boende och personalen.

”Vi har arbetat nära med Hällestadsgården för att utforma ett golv som passar deras behov”, säger hantverkaren Mattias. ”Det nya golvet kommer att vara dämpande för att minska buller och vibrationer, vilket kommer att vara särskilt viktigt för de äldre som bor där. Dessutom kommer det nya golvet att vara mer ergonomiskt för personalen, vilket kommer att minska risken för skador och trötthet.”

Hållbara badrum samt kök

Utöver att byta ut golven på Hällestadsgården har Golv & Kakel också kaklat stänkskydd i badrum och kök för att ge en mer modern och lättstädad yta.

”Vi har valt material som är både hållbart och estetiskt tilltalande”, säger Mattias. ”Det nya kaklet ger en ljus och luftig känsla till badrum och kök samtidigt som det är lätt att rengöra och underhålla.”

Förutom stänkskydden har Golv & Kakel också lagt en särskilt anpassad plastmatta i badrummet för personer med nedsatt syn. Den nya mattan har en strukturerad yta som hjälper till att minska risken för halkolyckor.

”Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig säkra och bekväma i sina hem”, säger Mattias. ”Därför har vi valt att använda material och tekniker som är anpassade för deras behov och önskemål.”

renovering hällestadsgårdens golv

Vi förbättrar och moderniserar inomhusmiljöer

Golv & Kakel arbetar för hög kvalitet och service och har en lång historia av att leverera tillfredsställande resultat för kunderna. Vi är specialiserade på att renovera golv och kakel och är kända för att använda de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa hållbarhet och stil.

”Vi är glada över att arbeta på Hällestadsgården”, säger Mattias. ”Vi är stolta över att kunna bidra till att förbättra livet för de boende och personalen genom att ge dem ett nytt golv som är bekvämare och säkrare.”

Golv & Kakel förväntar sig att slutföra renoveringsprojektet på Hällestadsgården i sommar och ser fram emot att fortsätta arbeta med kunder i regionen för att förbättra deras hem och arbetsplatser.

Har du ett projekt du behöver hjälp med?