golv och kakel logo

Framsteg med Dospace nya kontorslokaler i Spiralen

Vi på Golv & Kakel i Finspång är stolta över att vara en del av den pågående renoveringen av Spiralen 1 och 2, där Dospace håller på att skapa ett nytt, modernt kontorsområde. Våra skickliga hantverkare har tagit hand om allt från kakel och klinker till plastmattor och parkett, för att ge lokalerna en fräsch, harmonisk och professionell känsla.

– Vi har lagt industriparkett i glaskupolen mellan byggnaderna och byggt podier täckta med ett speciellt kakel. Det har varit omfattande med flera olika arbetsuppgifter, inklusive specialanpassade lösningar för att rusta upp och förnya befintliga ytor, säger Tomas Stöbe, projektledare.

Etapp 1 klar

Den första etappen är redan avslutad och Dospace flyttar in i de nyrenoverade lokalerna redan denna vecka.

– Nu är det andra halvan som gäller, vilket är övervåningen i nästa byggnad. Jag påbörjade projektet i juni och vi planerar att ro detta i hamn i maj nästa år.

Golv & Kakel strävar efter att skapa en plats med en känsla som ger lugn åt de som kommer att arbeta i lokalerna.

– Vi är glada över att vara en del av projektet och att Dospace är nöjda med resultatet hittills. Vi ser fram emot att fortsätta leverera en renovering som uppfyller förväntningarna och bilden de har av ett färdigställt kontor. Vi är med och skapar en arbetsplats där stil och funktionalitet förenas, och vi är redo att leverera liknande lösningar för framtida projekt.

Har du ett projekt du behöver hjälp med?